Home > Candy Duels > Support > Smeet - 3D World

Smeet - 3D World

Μπες κι εσύ στον μοναδικό 3D Κόσμο του Smeet! Φτιάξε το avatar σου, διαμόρφωσε το δικό σου 3D Σπίτι μέσα από μία τεράστια γκάμα τόσο δωματίων, όσο και αντικειμένων, και κάνε νέους φίλους παίζοντας. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο εικονικό κόσμο του Smeet!
Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή και να την εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου!

Windows Download Button Mac Download button

Οδηγίες εγκατάστασης για Microsoft Windows:
Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "Download for Microsoft" παραπάνω, πραγματοποιείται λήψη του αρχείου εγκατάστασης της εφαρμογής στον υπολογιστή σου. Η διαδικασία αυτή διαρκεί ελάχιστα λεπτά και εξαρτάται από την ταχύτητα της σύνδεσής σου στο internet, επίσης εμφανίζεται με διαφορετικό τρόπο στον εκάστοτε browser (Google chrome, Mozilla, Opera κτλπ.). Ενδεικτικά παρατίθεται το πως εμφανίζεται στον Google Chrome κατά την διάρκεια (στα αριστερά) και μετά την ολοκλήρωσή της (στα δεξιά)

    

Μετά την ολοκλήρωση της λήψης, ανοίγουμε το αρχείο από τον φακέλο των λήψεων (Αυτός ο υπολογιστής/Λήψεις) και επιλέγουμε "ΝΑΙ" στο παράθυρο που εμφανίζεται.
Στην συνέχεια επιλέγουμε Ελληνικά και ΟΚ όπως εμφανίζεται παρακάτω:

Έπειτα, κάνουμε κλικ στο "Επόμενο >" έχοντας τσεκαρισμένο το "Δημιουργία συντόμευσης στην επιφάνεια εργασίας" και "Εγκατάσταση". Η διαδικασία της εγκατάστασης διαρκεί 1 με 2 λεπτά. Μετά την ολοκλήρωσή της, επιλέγουμε "Τέλος". Αυτό ήταν!

Σύνδεση με τον zoo λογαριασμό σου:
Άνοιξε την εφαρμογή του Smeet από τον υπολογιστή σου και επίλεξε το "Already have a Smeet account? Login here" που εμφανίζεται το κάτω αριστερά μέρος του παραθύρου που σου ανοίγεται, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Στην συνέχεια επίλεξε Zoo από την λίστα, καταχώρησε τα στοιχεία εισόδου σου στο zoo.gr και κάνε κλικ στο Login.

Για οποιαδήποτε απορία σου, επικοινώνησε μαζί μας, θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε.

Καλή διασκέδαση!